Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 maart 2015

Apotheker wil gesprek met seniorenraad

LISSE - Beherend apotheker Bisnoe Adhien heeft de leden van de seniorenraad uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Dat deed hij, nadat de seniorenraadsleden zich in het openbaar negatief hadden uitgelaten over vermeende te lange wachttijden.
De eerste keer, dat Adhien de seniorenraadsleden uitnodigde was al in januari en onlangs vroeg hij hen nogmaals om langs te komen voor een gesprek. Voorzitter Berna van Amersfoort gaat dit gesprek graag aan, zo liet ze maandag 16 maart weten. Maar hierbij riep ze de overige leden van de seniorenraad wel op om een steentje bij te dragen. ‘Ons mopperen moet onderbouwd zijn door voorbeelden. Geef voorbeelden uit de praktijk, zodat ik deze mee kan nemen naar dit gesprek. De overige leden zegden toe hier over na te denken en informatie hierover door te mailen.