Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 maart 2015

Ashram College in gebouw voormalige gemeentehuis

Nieuwkoop > De leerlingen van het Ashram College worden verhuist naar het voormalige gemeentehuis. Dit laat het college van burgemeester en wethouders weten. Volgens het college is het voormalige gemeentehuis de voorkeurslocatie en vallen hiermee drie andere mogelijke locaties af.
Het college stelt: ‘Deze locatie past het beste bij de maatschappelijke functie van de school, ligt centraal in de kern en heeft een bestaande infrastructuur. Bovendien zijn er voorzieningen in de directe omgeving waarmee diverse samenwerkingsmogelijkheden denkbaar zijn.’ De gemeenteraad moet hier na de zomer een besluit over nemen en er geld voor beschikbaar stellen, zodat het Ashram College een ‘eigentijds schoolgebouw’ krijgt. Half mei worden omwonenden uitgenodigd voor een informatiebijeenkomst.