Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 maart 2015

Burgemeester uit kritiek op Holland Rijnland

OEGSTGEEST – Burgemeester Jan Waaijer is niet blij met de manier waarop het bestuursorgaan Holland Rijnland werkt. En dat heeft hij ook laten weten aan het Algemeen Bestuur van die organisatie, zo lichtte Waaijer vorige week toe tijdens de vergadering van de commissie Regiozaken.
Waaijer vond dat de organisatie achter blijft, waar het ging om de uitvoering van taken. Zo wordt er in Holland Rijnland wel gesproken over een actieplan voor het jaar 2016, maar bestaat er voor dit jaar geen actieplan. Waaijer: ‘Ik zei, dat er per 1 juli een actieplan 2015 zou moeten zijn. Ook is de organisatie naar binnen en niet naar buiten gekeerd. We verwachten met name van Holland Rijnland dat ze lobbyacties opzetten (richting andere overheidsorganisaties, JD).’