Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 maart 2015

‘Ik vind dat oprecht vervelend’

LISSE – ‘Veiligheid’ is de belangrijkste reden waarom een deel van de bewoners in de Anne Frankstraat hun auto’s niet meer op de voor hun zo vertrouwde plek kunnen zetten. Dit liet wethouder Evert Jan Nieuwenhuis (SGP/ChristenUnie) donderdag 19 maart tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur weten.
In de Anne Frankstraat zijn na een ‘herindeling’ nieuwe parkeerplaatsen bijgekomen. Maar voor een viertal woningen is de situatie verslechterd, zo liet de wethouder weten. ‘Ik vind dat oprecht vervelend en kan me voorstellen dat ze er gevoelens van teleurstelling bij hebben.’ De brandweer heeft echter gezegd, dat deze bewoners hun auto niet meer voor hun inrit mogen parkeren, omdat dit ten koste zou gaan van de breedte van de straat en dus uitrukkende brandweerauto’s kunnen hinderen. Het liefst zou de brandweer ook de bloembak, die de straat versmalt, verwijderd zien worden.