Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 maart 2015

Ontzetting over aankondiging Stek

LISSE  - De aankondiging  van directeur Hans Al dat woningbouwcorporatie Stek haar Geestwatergrondgebied wil verkopen aan een toekomstig geïnteresseerde partij, sloeg als een bom in bij de politiek. Dit bleek donderdag 19 maart tijdens de vergadering van de commissie Ruimte en Infrastructuur.
Naar aanleiding van dit artikel in het Witte Weekblad heeft wethouder Cees Ruigrok (Nieuw Lisse) contact opgenomen met Al. Deze bevestigde, dat de inhoud van het artikel juist was. Ruigrok: ‘Stek heeft nog steeds de intentie om samen met ons de plek Geestwater te ontwikkelen. Maar ze zijn bereid na te denken over verkoop als een koper langs komt. Vooralsnog willen ze samenwerken voor verdere ontwikkeling van het gebied.’