Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

19 maart 2015

Themabijeenkomst is ‘flutavond’

KAAG EN BRAASSEM – De bijeenkomst van woensdag 11 maart, waarbij de Rabobank uitleg gaf over de kansen en bedreigingen van de lokale economie, werd niet door iedere politicus als succesvol beschouwt. ‘Het was een flutavond’, zo constateerde Christian Malin (SVKB) tijdens de fractievergadering op maandag 16 maart.
Hij lichtte zijn opmerking toe: ‘Ik had vragen voorbereid voor de ondernemers die er ook zouden moeten zijn, maar er waren helemaal geen ondernemers. Wat doet een college met zo’n avond? Er zijn werkgroepen, maar sprekers praten voor hun eigen straatje.’ Zijn fractievoorzitter Petra  van der Wereld beaamde: ‘Helaas waren de ondernemers pas de week er voor uitgenodigd en er waren ook ondernemers die niet uitgenodigd waren.’