Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 24.000, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 april 2015

Reactie LO

OEGSTGEEST - De fractievoorzitters en woordvoerders van de politieke partijen reageren op het nieuws dat het gemeentehuis niet verkocht wordt.
Simon Vogel (LO) reageert op de vraag of het niet doorgaan van de gemeentehuisverkoop gevolgen kan hebben voor de realisatie van het zwembad: ‘Er is financiële dekking nodig en voor het zwembad zijn nog geen fondsen beschikbaar.’ Hij wil hier later dit jaar met zijn politieke collega’s over praten. ‘Daarbij kunnen ook andere ontwikkelingen zoals die in het sociale domein en het al dan niet verkabelen van hoogspanningslijnen een rol spelen.’