Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2015

BESCAL gaat de fout in

LISSE – Een initiatief van BESCAL richting de Beukenhof werd niet gewaardeerd en BESCAL is hiervoor op de vingers getikt door wethouder Adri de Roon (D66). Gemeenteraadslid Marianne Bergman (CDA) vroeg en kreeg woensdag 20 mei tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën tekst en uitleg.
De Roon informeerde de raad: ‘BESCAL wilde de gebruikersovereenkomst voor de Beukenhof alleen tot 31 december voor het nieuwe seizoen vaststellen. Dat kan niet de bedoeling zijn. Er is geen enkele reden om maar een beperkte duur voor de gebruikersovereenkomst voor het komende seizoen vast te stellen. Dat was bij Bescal niet bekend. Het was een eigen initiatief. Ik vind het spijtig dat deze onrust is ontstaan. Dit was niet nodig, onbedoeld en niet gestoeld op enige afspraken tussen BESCAL en de gemeente. De Stichting De Paraplu is hierover onmiddellijk geinformeerd en BESCAL heeft toegezegd dIt te gaan herstellen en te repareren.’