Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2015

‘Bevredigende oplossing voor Reflex’

LISSE – De gemeente en tafeltennisvereniging Reflex zijn dicht bij een overeenkomst, waar het gaat om hun nieuwe huisvesting. Deze mededeling deed wethouder Adri de Roon (D66) woensdag 20 mei tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën, als reactie op vragen van fractievoorzitter Jeanet van der Laan (D66).
De Roon liet weten dat de definitieve afspraken met Reflex nog vóór de zomer rond zijn. ‘Dan is er overeenstemming met hen over de wijze waarop de ruimtes ingericht worden in het Don Boscocomplex.’ Niet alle wensen van Reflex worden vervuld, zo verwacht de wethouder, maar er kan ‘een bevredigende oplossing voor Reflex worden gevonden.’