Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2015

Eigen plek lonkt voor Poppodium

JOEP DERKSEN
NOORDWIJK – Het lijkt er nu dan toch echt van te komen; het Poppodium krijgt een nieuwe huisvesting. Na twee proefavonden met een gezellig samenzijn op het terrein van SJC, lijken alle stoplichten op groen te staan voor de definitieve komst van het Poppodium naar dit terrein. Deze kwestie werd donderdag 21 mei besproken door de politiek.
Fractievoorzitter Jan de Ridder (CDA) liet weten, dat de eerste avond van het optreden bij SJC ‘niet zo geslaagd’ was, maar de tweede keer is het goed bevallen. Zowel bij de vrijwilligers van het Poppodium als bij SJC. Hij pleitte er daarom voor, dat de SJC een nieuwe sporthal krijgt, waarin ook het Poppodium onderdak kan krijgen. Zo ver wilden de overige partijen niet gaan, al komt er wel 25.000 euro beschikbaar om een onderzoek te doen naar het uitplaatsen van het Poppodium bij SJC. Wethouder Marie  José Fles liet weten, dat het overleg met Poppodium goed verloopt. ‘Het is de bedoeling dat we met de wijkverenigng, SJC en de brede school in gesprek gaan.’