Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 mei 2015

Van Lienen neemt achterdeur

LISSE – Angela van Lienen, directeur-bestuurder van BESCAL stapt op. Ze vindt zichzelf een ‘bouwer’ en stelt dat haar taak vervult is. Ze wenst haar contract, dat op 1 september dit jaar afloopt, niet te verlengen. Deze mededeling deed wethouder Adri de Roon (D66) tijdens de vergadering van de commissie Maatschappij en Financiën van woensdag 20 mei.
Het vertrek kwam voor de raadsleden en toehoorders als een volslagen verrassing, want er moet door BESCAL nog volop gebouwd worden. Zo neemt BESCAL het beheer op zich van het splinternieuwe Huis van Cultuur Floralis en al die werkzaamheden moeten nog opgebouwd worden. Maar het besluit van Van Lienen wordt gerespecteerd. De Roon heeft de Raad van Toezicht van BESCAL de opdracht gegeven om op zoek te gaan naar een opvolger van Van Lienen.