Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 juni 2015

Sinterklaasvoorstelling

HILLEGOM – Een van de leukste voorstellingen in het kindertheater van Het Raam vindt op zondag 15 november plaats. Dan worden de deuren open gezet voor alle kinderen vanaf 4 jaar voor de ‘Sinterklaasvoorstelling’ door Tikkie.
De Pieten zijn druk bezig in het magazijn om de cadeautjes in te pakken. Maar er lopen muizen rond die proeven van het snoep en zich bezig houden met de cadeautjes. Maar zijn het wel echte muizen? De Pieten gaan op muizenjacht, maar kunnen ze niet vinden. Een mooi mysterie voor de jonge kinderen voor wie Sinterklaas het mooiste feest van het jaar is.
Op zondag 15 november vinden twee Sinterklaasvoorstellingen plaats in het Raam: om 11:30 uur en om 14:30 uur. Beide voorstellingen duren circa anderhalf uur en de entree bedraagt slechts 6 euro. Voor meer informatie of om kaartjes te reserveren: www.hetraamhillegom.cc; cursusnummer 152.921.