Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

25 februari 2016

Kleur je kalm

HILLEGOM – In de huidige wereld van haast en drukte, ontdekken steeds meer mensen dat je kunt ontspannen door het inkleuren van artistieke kleurplaten. Maar kleuren is veel meer dan alleen maar de ruimte tussen lijntjes vullen met een potlood. Kunstdocent Annefie van Itterzon helpt haar cursisten in samenwerking met The Read Shop in Hillegom om op relaxte wijze mooie resultaten te bereiken.

Ze stelt hierover: 'De techniek van het inkleuren vraagt concentratie; met passende muziek, kruidenthee en de juiste aanwijzingen komen de kleurplaten tot leven. Hoe breng je streepjes kleur laag over laag aan, hoe spaar je licht uit en wat is doezelen? Welke kleurpotloden geven de beste structuur en hoe brachten Keltische monniken in het jaar 800 diepte in een voorstelling met kleur?Creatief werken geeft plezier, vertraagt en is mindfull.


De cursus bij Het Raam begint op dinsdag 15 maart tussen 14:30 uur en 16:30 uur. Geniet van vier lessen 'Kleur je kalm' (cursusnummer 161.561) voor slechts 60 euro. Aanmelden kan via www.hetraamhillegom.cc