Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 maart 2016

Tractoren niet op busbaan

LEIMUIDEN – Het is wethouder Yvonne Peters (VVD) niet gelukt om de Provincie Zuid-Holland te overtuigen van de noodzaak om tractoren op de N207 te laten rijden op de busbaan. Dit liet Peters maandag 21 maart weten naar aanleiding van een vraag van gemeenteraadslid Marcel Doze (CDA).


De wethouder informeerde: 'De Provincie vindt het snelheidsverkeer op de N207 voor invoegende tractoren te groot. Ze hebben begrip voor mijn argument dat het snelheidsverschil te groot is tussen tractoren en fietsertjes van vijf jaar, maar het beleid wordt er niet op aangepast. We gaan met omwonenden in gesprek wat opties zijn om de situatie zo veilig mogelijk te maken.'