Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 mei 2016

Jeugd ontdekt plezier van schilderen

HILLEGOM – Of je kind nu een getalenteerd tekenaar is, of simpelweg geniet van vrij en ongebonden schilderen. Kinderen tussen 8 en 12 jaar zullen volop genieten van de cursus van docentkunstenaar Gerard Schoemaker.

Zijn cursus bij Het Raam bestaat uit veel meer dan alleen een kwastje op een doek plaatsen. Zo mogen de kinderen plaatmaterialen zelf knippen of verzagen en daarna kunnen ze aan de slag met het schilderen. Ze krijgen hierbij waardevolle tips van Schoemaker, die ze de rest van hun leven kunnen gebruiken. Ook krijgen ze de mogelijkheid om met een schildersezel van een flink formaat te werken.


Schoemaker laat enthousiast weten: 'Deze cursus is met name bedoeld voor kinderen die expressief zijn. Én tegen een spettertje verf kunnen!' Voor meer informatie: www.hetraamhillegom.cc.