Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

24 juni 2016

Kwaliteitskeuzes gewenst

NOORDWIJK – 'De Greenport Ontwikkelings Maatschappij (GOM) gaat in Noordwijk dure villa's bouwen en geen enkele sociale woning. Wat krijgen wij er voor terug?' Op deze vraag wilde commissield Menko Wiersema (PvdA/GroenLinks) dinsdag 14 juni graag een antwoord hebben tijdens de vergadering van de raadscommissie.


Ook commissielid Zoetendaal (CDA) vond het 'Zonde als de GOM-huizen als lint voor de bollenvelden komen te staan.' Maar wethouder Hans Bakker vond, dat de politiek keuzes moet maken, 'ook met betrekking tot sociale woningen. We moeten er voor zorgen dat het een kwaliteitskeuze is.'