Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

29 augustus 2016

Wijn en kunst ontmoeten elkaar

OUD ADE – Op zondag 4 september komen kunst en wijn bij elkaar. Ghoyhuys en Wijn&Thijs slaan die dag de handen ineen om inwoners, ondernemers, politici en cultureel betrokkenen te laten genieten van een heerlijk dagje uit.

In het kader van het evenement 'Halte Pleisterplaats' kunnen mensen voor een speciaal tarief met een pendeldienst van Bob on Board afgezet worden bij de Zuidzijderweg 4. Mede-initiatiefnemer Thijs Brambach laat weten: 'We laten de gasten kennismaken met kunst (Ghoyhuys is een galerie voor moderne kunst) en wijn, met behulp van een proeverij. De centrale ligging, midden in de natuur van het Ghoybos, is een ideale ontmoetingsplaats voor mensen uit Leiden, Leiderdorp, Kaag en Braassem en Alphen aan de Rijn.'


Hij vervolgt: 'Om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken, willen we het voor iedereen toegankelijk maken. Gratis entree, de locatie is bereikbaar via autoweg, waterweg en fietspad. Het is echt leuk voor kunst- en wijnliefhebbers, want we hebben een muzikale omlijsting, culinaire invulling en bovendien een kinderprogramma.' Aanmelden van tevoren via info@wijnenthijs.nl wordt gewaardeerd.