Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.300, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 september 2016

Volop keuze uit cursussen

HILLEGOM – Leren is leuk; dus waarom zou je stoppen met leren?! Wie zin heeft om een of meerdere cursussen bij Het Raam te volgen, kan kiezen uit een prachtige selectie. Zo is er schilderen voor gevorderden, maar ook voor de jeugd. Wie een vreemde taal wil leren, komt bij Het Raam ook aan haar/zijn trekken; of het nu gaat om Chinees, Engels, Duits, Frans of Spaans.


Houdt u van fotograferen? Dan is een fotografiecursus iets voor u! Of wilt u leren bridgen? Dan kunt u tussendoor ook praten over de opgedane kennis 'Masterclass Wereldwijnen, Wild en Wijn'. Maar natuurlijk zijn er ook prachtige cursussen 'Duimquilten met duimvingerhoed' en 'Creatief met bloemen in het najaar'. En om al deze informatie goed te verwerken, kunt u zich via www.hetraamhillegom.cc ook aanmelden voor de cursus Hatha Yoga. De meeste cursussen starten in de week van 26 september, dus voor aanmelden geldt: wie het eerst komt, het eerst maalt. Informatie over alle cursussen is te vinden op www.hetraamhillegom.cc.