Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

26 oktober 2016

Eigen Haard trekt zich terug

LISSE > Grote vertraging dreigt voor de verdere ontwikkeling van het Rustoordterrein. De huidige eigenaar van dit gebied ziet er na de bouw van het nieuwe Rustoord namelijk vanaf om de rest van de geplande bebouwing (55 eengezinswoningen, JD) te realiseren. Dit nieuws maakte wethouder Adri de Roon (D66) maandag 24 oktober bekend tijdens de vergadering van de seniorenraad.


De Roon liet weten: ,,Eigen Haard wil na de bouw van Rustoord de rest van het terrein verkopen. Het is dus nog onduidelijk wat daar komt. Of er op het nieuwe terrein nog sociale woningbouw komt, is de vraag. Misschien neemt de nieuwe ontwikkelaar de plannen over die Eigen Haard al ontwikkeld heeft, maar dat weet je niet.''