Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

23 december 2016

Alles naar uw wens bij Plug Meubelen

Joep Derksen

KATWIJK – Plug Meubelen is veel meer dan alleen maar een meubelzaak. Hier krijgt iedere klant de waardering en aandacht die zij/hij verdient! Maar liefst 4.000 m2 aan totale wooninspiratie staan voor u klaar in de winkel aan de Ambachtsweg 3. En alle stijlen zijn er aanwezig; van lifestyle of klassiek tot trendy en modern! Een nieuwe inrichting is geweldig om te hebben, zeker omdat u bij Plug Meubelen gebruik kunt maken van de professionele en klantvriendelijke monteurs, die alle zorgen voor u weg nemen.

Wie door de prachtige winkel loopt, valt gelijk de zwevende wandmeubelen op. En een absolute blikvanger hierbij is de open haard, die op water brandt! Dankzij een ingenieus systeem van waterdamp met halogeenlampen, krijgt u een altijd 'brandende' haard, zonder gebruik van hout of gas. Het is enorm populair en slechts één van de vele unieke producten van het familiebedrijf Interstar, waar Plug Meubelen een uitstekende relatie mee heeft.

De zwevende wandmeubelen worden namelijk op zo'n manier geplaatst, dat alle lelijke snoeren en stopcontacten weggewerkt worden. Iedereen die de zaak bezoekt, kan een eigen 3D impressie ontvangen. En door deze 3D impressie kun je in je eigen huis zien, hoe de verschillende kastsoorten in allerlei kleuren en maten passen in de verschillende kamers.

Bij Plug Meubelen is werkelijk waar alles mogelijk; zitmeubelen, salontafels, eethoeken, slaapkamers zijn er in diverse kleuren en vaak in wel dertig kleuren leverbaar. Maar ook maatwerk is geen probleem. Naast de langwerpige tafels merkt het vakkundige personeel ook de stijgende vraag naar ronde en ovalen tafels. Genieten doen de winkelbezoekers niet alleen van de verlichtingsstudio en de karpetstudio, maar ook van de vloerenafdeling en de raamdecoratieafdeling.

Service staat op nummer één bij Plug Meubelen. Desgewenst komen medewerkers bij u thuis langs om te meten en te plaatsen. Met heel simpele oplossingen kan een totaalinterieur getoond worden. Variërend van verschillende kastsoorten, in allerlei kleuren en maten tot onder meer vloeren, karpetten, raamdecoratie, wandmeubelen en banken. Bij de aankoop van meubelen ontvangen de klanten het advies en de 3D impressie helemaal gratis. Ook het bezorgen en plaatsen van de meubelen is voor alle klanten in de regio van de Woonkrant absoluut zonder kosten!

Maar het allermooist is nog, dat dit familiebedrijf alleen maar oog heeft voor de wensen van de mensen. 'U moet zich thuis voelen in uw eigen huis', is het motto van Plug Meubelen. Een prachtige visie, waar het personeel zich iedere dag 100% voor inzet!


Voor meer informatie: Plug Meubelen, Ambachtsweg 3, 2222 AH Katwijk, T: 071 402 8046, W: www.plug-meubelen.nl.