Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 december 2016

Vogel gevlogen en weer terug

OEGSTGEEST > Tijdens de gemeenteraadsvergadering van donderdag 22 december stopte Simon Vogel (Hart voor Oegstgeest) met zijn raadslidmaatschap. Hij kreeg mooie woorden te horen van burgemeester Emile Jaensch en politici van de overige partijen.

Vogel zit nét iets langer dan acht jaar in de gemeenteraad en op basis daarvan komt hij in aanmerking voor een lintje. Maar dat werd die avond niet uitgereikt. Vogel werd namelijk bijna direct na zijn afscheid weer geïnaugureerd als steunfractielid. Hierdoor kan hij in de commissievergaderingen blijven meepraten over allerlei politieke onderwerpen. Als opvolger van Vogel in de gemeenteraad werd Jaap van den Broek geïnstalleerd.


Joep Derksen