Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 januari 2017

'PROpiniepanel belangrijke database'

KAAG EN BRAASSEM > Het eerste onderwerp van het PROpiniepanel wordt afgesloten. De uitslagen hiervan worden binnen enkele weken bekend gemaakt, zo liet gemeenteraadslid Ruud van der Star maandag 16 januari weten tijdens de fractievergadering van PRO. De politici van die partij gaan op 30 januari bespreken over welk nieuw onderwerp de leden van het PROpiniepanel zich kunnen buigen.


Overigens heeft het instellen van het PROpiniepanel ook een heel gunstig bij-effect, zo concludeerde wethouder Floris Schoonderwoerd: ,,We hebben nu al, met één vragenlijst, een database. In die database staat, waar iemand woont, waar hij werkt en wat voor interesses hij heeft. Het belang om met vragen te komen is groot. Dit is een gemakkelijke ingang naar heel veel kennis uit onze gemeente.''