Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 januari 2017

Start verkiezingscampagne

KAAG EN BRAASSEM > De verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 is begonnen. Het spits werd maandag 16 januari afgebeten door PRO, tijdens de fractievergadering van die partij.


De komende maanden gaan de gemeenteraadsleden en de steunfractieleden volop aan de slag om een verkiezingsprogramma op te stellen en een verkiezingscampagne te bedenken. Raadslid Laura van Klink zal leiding geven aan deze campagne, zo stelden de PROlitici vast. Nog vóór de zomervakantie moeten alle plannen op hoofdlijnen klaar zijn, zo liet Van Klink weten. En daarna begint het campagnevoeren pas goed.