Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 februari 2017

Geheimen delen van Rayen Panday

HILLEGOM > De trouwe fans van Rayen Panday weten het wel: een avondje theater met hem op de bühne staat garant voor een avond vertier en plezier. Nu is Rayen Panday weer terug in Het RAAM met zijn nieuwe show 'Niet Verder Vertellen'. Op zaterdagavond 18 februari vanaf 20:30 uur gaat Rayen helemaal los en er zijn nog maar enkele kaartjes verkrijgbaar.

Na het succes van Drie keer Rayen, Vrijspraak en vele optredens in binnen- en buitenland staat Rayen Panday met zijn nieuwe avondvullende voorstelling in het theater. In 'Niet Verder Vertellen' neemt Rayen geen blad meer voor de mond. Hij heeft het over persoonlijke en vertrouwelijke zaken die hij durft te delen, maar absoluut niet verder mogen worden verteld. Bezoek dus de show en ontdek de geheimen van Rayen Panday.


Kaarten voor deze voorstelling (15 euro) zijn te verkrijgen bij onderstaande verkooppunten:
  • Voorverkoop (vanaf 4 weken voor de voorstellingsdatum tot 16:00 op de dag van de voorstelling): Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2, 2181 CT Hillegom

  • Aan de balie bij Het RAAM vanaf 1 uur vóór de voorstelling: Het RAAM, Prinses Irenelaan 16, 2181 CZ Hillegom.