Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 februari 2017

Jip en Janneke zijn terug

HILLEGOM > Jip en Janneke, de populaire stripkinderen van Annie M.G. Schmidt en tekenaar Fiep Westendorp, zijn weer terug en hoe! Op zondag 19 februari, vanaf 14:30 uur, kunnen kinderen vanaf 4 jaar genieten van een groot verteltheater in Het RAAM. In een tijd waar communicatie vaak via beeldschermen verloopt, houdt Wijnand Stomp de verteltraditie levend!

Een hemelbed dat is omgetoverd tot een levensgrote vertelkast; dat is het decor voor deze voorstelling vol ondeugende kleuterhumor. Jip en Janneke beleven hierbij samen de leukste avonturen. Wijnand Stomp is één van de beste theatrale vertellers van Nederland. In 'Jip en Janneke' neemt hij zijn publiek mee naar zijn kinderjaren. Met persoonlijke verhalen laat hij zien dat die ondeugende, vaak ruziënde buurkinderen overal kunnen wonen. Met humor, aanstekelijke ondeugd en een tikkeltje wijsheid weet hij jong en oud te boeien.
Kaarten van slechts 6,50 euro zijn te koop bij onderstaande verkooppunten:
  • Voorverkoop (vanaf 4 weken voor de voorstellingsdatum tot 16:00 op de dag van de voorstelling): Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2, 2181 CT Hillegom

  • Aan de balie bij Het RAAM vanaf 1 uur vóór de voorstelling: Het RAAM, Prinses Irenelaan 16, 2181 CZ Hillegom.