Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.300, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

15 maart 2017

Burn-out voor beginners

HILLEGOM - De bekende cabaretier Arnout van den Bossche treedt op zaterdag 18 maart op met zijn prachtige show 'Burn-out voor Beginners'. Tussen 20:30 uur en 23:00 uur wordt het publiek vermaakt en geboeid met dit verhaal over de vele herkenbare uitdagingen, waar we allemaal wel eens aan onderworpen worden.

Als jij denkt dat jij het slecht getroffen hebt op je werk, kom dan zeker kijken naar ‘Burn-out voor Beginners’. Het publiek maakt kennis met Arnouts verleden op de werkvloer, waar hij meer toneel moest spelen dan op het podium. Hij verduidelijkt zijn verhaal met zijn onafscheidelijke bord en stiften. Neem zelf ook pen en papier mee, zodat je al zijn tips om te overleven in deze mensenjungle kunt opschrijven. Van den Bossche maakte bij HET RAAM eerder furore met zijn vorige voorstelling ‘De Relatiefluisteraar’.
Kaarten voor deze voorstelling (slechts 15 euro) kunt u kopen bij onderstaande verkooppunten:
  • Voorverkoop (vanaf 4 weken voor de voorstellingsdatum tot 16:00 op de dag van de voorstelling): Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2, 2181 CT Hillegom
  • Aan de balie bij Het RAAM vanaf 1 uur vóór de voorstelling: Het RAAM, Prinses Irenelaan 16, 2181 CZ Hillegom.
Wilt u vlak voor de voorstelling weten of er nog kaarten zijn? Dan kunt u telefonisch contact op ons nemen één uur voor de voorstelling. Belt u dan naar (0252) 518869 (balie Het RAAM).