Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 maart 2017

Complete restyling met verbouwingsopruiming

KATWIJK > Dit jaar bestaat Plug Meubelen 90 jaar en daarom wordt er flink uitgepakt! De vaste en nieuwe klanten kunnen gebruik maken van kortingen die oplopen tot wel 70%. Plug houdt namelijk een verbouwingsopruiming, zodat een aantal delen van de zaak een verfrissende facelift krijgen.

Joep Derksen

Plug Meubelen is opgericht in 1917 en wordt geleid door de derde generatie, waarbij de vierde generatie al in de startblokken zit om zich ook in te kunnen zetten voor alle mensen die vele jaren lang willen genieten van topkwaliteit interieur. Of het nu gaat om eetkamerinrichting, bedden en accessoires, lampen en verlichting of wandmeubelen. Het familiebedrijf gaat niet alleen met haar tijd mee, maar loopt ook vooruit met de nieuwste ontwikkelingen. Zo presenteren fabrikanten regelmatig hun producten in de winkel zelf en kunnen klanten met behulp van 3D-tekeningen zien hoe goed de meubels in hun eigen huis staan.

Facelift

Eigenaar Peter Plug laat weten: 'We gaan bepaalde delen van de zaak een facelift geven en beginnen in april daarom met een verbouwingsopruiming; met kortingen tot 70%. Door deze opruiming komt er ruimte vrij voor nieuwe merken en producten. Bijvoorbeeld waar het gaat om de slaapkamerafdeling. Dan worden HML Bedding (een Nederlands fabrikaat) en Creamat (uit België) toegevoegd aan de toch al uitgebreide collectie. Dit zijn design-bedden van hoge kwaliteit, die toch betaalbaar zijn voor iedereen. Met uiteraard allerlei types vullingen; variërend van natuurlatexmatrassen, koudschuimmatrassen en pocketveren.

De hele slaapkamerafdeling komt ook in een ander deel van het pand terecht; meer naar achteren en daar is een goede reden voor, informeert Plug. 'Niet alleen straalt de slaapkamerafdeling dan meer sfeer uit, bovendien krijgen de klanten meer privacy op het moment dat ze de bedden willen uitproberen en nadenken over de aankoop waar ze een derde van hun tijd op zullen liggen.' Bij de grote raampartijen komen de afdelingen verlichting, met de prachtige en sierlijke lampen en de fraaie collectie van wandmeubelen veel beter tot hun recht. Wie al een tijdje niet bij Plug Meubelen binnen is geweest, komt voor haar of zijn gevoel dus weer in een prachtige nieuwe winkel, die er weer heel anders uit ziet!

Maar dat is nog niet alles. Met de Cloak collectie van de Nederlandse fabrikant Havee heeft Plug Meubelen er een vernieuwende serie modellen bij, die de klanten positief verrassen. Deze modern ogende en heerlijk zittende fauteuils, poefen, tafeltjes en banken zijn ontworpen door architect Hans Daalder. Plug toont de verschillende zitmeubelen. Zoals de 'SAND'; een bank die uit één stuk gegoten lijkt. Direct daarnaast staat de 'SKY'; met scherpe, vernieuwende lijnen, waar je heerlijk in kunt zitten of liggen. Ook zijn er de CLOUD, PACIFIC EN STONE MODELLEN. Plug: 'Onze klanten genieten hiermee van een uitstekend zitcomfort. Door de eigentijdse modellen, waarbij een hoofdrol is weggelegd voor licht en lucht, lijkt de woonkamer ineens veel groter geworden.'


Plug Meubelen, Ambachtsweg 3, 2222 AH Katwijk, T: 071 402 8046, W: www.plug-meubelen.nl