Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 maart 2017

Cruise er even tussenuit!

KATWIJK > Even er tussenuit en alle dagelijkse beslommeringen achter je laten; wie wil dat nou niet? En dat kan op een heerlijke all-inclusive cruise. Reis naar verschillende landen, waar alles voor je gedaan wordt. TravelXL is een samenwerking tussen verschillende reisbureaus en hierdoor kunnen vakantieliefhebbers genieten van prachtige reizen voor heel voordelige prijzen.

Met de meest ultraluxe cruiseschepen van Seabourn komt u in landen als Dubai, Saoedi-Arabië en Israël. Onderweg krijgt u genoeg tijd om de mooiste plekjes te bezichtigen. Tijdens zo'n cruise zijn uiteraard de maaltijden, roomservice, dranken en fooien bij de reissom inbegrepen. De vloot van Seabourn is een verdere perfectionering van het cruisen met kleine schepen. Het luxe jacht is ruim van opzet en zeer modern ingericht. In de grote en smaakvol modern gemeubileerde suites zijn de minibars altijd goed gevuld en genieten gasten van een service die tot de beste op zee behoort.

TravelXL Reisburo Katwijk heeft de handen ineen geslagen met TravelXL Beuk en TravelXL Van Limburg. Zij willen de inwoners van de Duin- en Bollenstreek de mogelijkheid geven om deel te nemen aan zo'n prachtige cruise. Daarom vindt er op dinsdagavond 4 april, vanaf 19:30 uur, in het Koetshuis van de Golfclub Tespelduyn (Tespellaan 53, Noordwijkerhout) een informatieavond plaats over de mogelijkheden. Tijdens deze gratis presentatie van ongeveer een uur wordt u verwend met een kopje koffie/thee en een drankje na afloop. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen.


Nieuwsgierig geworden? Kijk maar eens op: www.seabourn.com. U zult dan zien, hoe fijn het is om te dineren in de beste restaurants; onder de prachtige sterrenhemel, of juist privé in uw suite. Waarna u de volgende dag weer aankomt in een nieuwe pittoreske haven. Vooraf aanmelden via info@reisburokatwijk.nl is gewenst, onder vermelding van Seabourn informatieavond.