Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.300, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 april 2017

Tijdelijke huurders krijgen nieuwe huurbaas

TEYLINGEN / LISSE / HILLEGOM > Anti-kraakbewoners en tijdelijke huurders van Stek-huizen vallen sinds 1 april onder de verantwoordelijkheid van Interveste. Stek-directeur Hans Al heeft hiervoor een contract ondertekend met Interveste; een landelijk opererende specialist in het verhuren van te slopen woningen.


Voortaan moeten mensen, die interesse hebben in een tijdelijke huurwoning van Stek, zich dus bij Interveste melden. Voor de te slopen woningen van het voormalige Warmunda gebeurde dit al jaren, maar Stek laat dit werk dus voortaan ook verzorgen voor alle andere woningen, die op de nominatie staan om gesloopt te worden. Op dit moment zijn dat in Lisse de Van Speykstraat en in Hillegom de Michiel de Ruyterstraat. In Warmond betreft het nu nog de woningen aan de Herenweg en omstreken. Interveste regelt alles rondom de tijdelijke verhuur en anti-kraak. Tijdelijke huurders met reparatieverzoeken, overlastklachten en bijvoorbeeld vragen over het betalen van de huur moeten zich wenden tot Interveste. Interveste neemt ook de huidige contracten over van de mensen die nu tijdelijk huren.