Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.300, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

12 mei 2017

Verbeteringen doorgevoerd voor sociale supermarkt

OEGSTGEEST > Het management van de sociale supermarkt Superrr gaat verbeteringen doorvoeren. Tot nog toe kreeg deze supermarkt 50.000 euro per jaar, waardoor de banen konden worden ingevuld met mensen uit de dagbesteding en reïntegratie.


Door 'onderhandelingen in een goede sfeer' heeft de Buurtsuper Oegstgeest besloten om later dit jaar een aantal maatregelen te nemen. Zo wordt tijdens het leerwerktraject meer aandacht gegeven aan het behalen van individuele leerdoelen. Er komt meer aandacht voor sollicitatiebegeleiding tijdens het leerwerktraject. Ook krijgt de supermarkt een 'pakketafhaalpunt' en wordt de bezorgservice uitgebreid. Een gemeentelijk woordvoerder informeert: ,,Dit zijn geen opgelegde acties vanuit de gemeente. Er heeft een goed gesprek plaatsgevonden en het nieuwe management van de buurtsuper is gemotiveerd om verbeterpunten op te pakken.''