Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 mei 2017

Wethouder Haarman hangt hanging baskets op

KAAG EN BRAASSEM > Hij stond enigszins te trillen op zijn benen, maar wethouder Herman Haarman (D66) zette door en hielp om een 'hanging basket' op te hangen bij het gemeentehuis. Het is één van de in totaal 140 hanging baskets die deze zomer in alle dorpskernen komen te hangen.

De wethouder gaf aan, dat er in iedere hangende bloemenbak een waterreservoir zit, zodat er relatief weinig onderhoud nodig is. ,,We willen het groen van buiten de kernen naar binnen halen. Als het goed is, gaan de hanging baskets de hele zomer mee. We hopen dat iedereen zich welkom voelt in de gemeente en voor de toeristen ziet het er ook heel goed uit.'' Een video hierover is te zien op: https://www.youtube.com/watch?v=uCrXtHZgbe4&t=142s.


Joep Derksen