Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 juni 2017

Een droom komt uit

Luxe villa op Bonaire

KATWIJK – Een weekje weg naar het prachtige, zonnige en rustige Bonaire; wie wil dat nou niet? En dan ook nog verblijven in een luxe villa, waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Ton en Arina Frissen helpen mensen om deze wens in vervulling te laten gaan. Zij lieten in 2016 een schitterende villa van 460 m2 bouwen, met uitzicht op de diepblauwe zee. Met vijf slaapkamers biedt het ruimte aan tien personen.

Joep Derksen

Maar ook zijn er tal van andere appartementen en villa's die via www.verblijvenopbonaire.nl te huur zijn. Het vakantie vieren op dit eiland brengt echter wel een 'risico' met zich mee, zo lacht Ton Frissen: ,,Wie verliefd wordt op dit eiland, wil hier blijven terugkomen.'' En dan is het goed om met Frissen contact op te nemen, want hij kan er ook voor zorgen, dat je eigenaar wordt van een woning op Bonaire. De appartementen en villa's zijn per week te huur, maar ook voor langere periodes. Bijvoorbeeld voor mensen die op Bonaire komen wonen en werken. Zo kunnen zij in alle rust acclimatiseren, zonder zich zorgen te hoeven maken, hoe ze aan een dak boven hun hoofd kunnen komen.

Bonaire staat natuurlijk bekend als hét duikparadijs van de wereld; niet voor niets staat het al jaren onbedreigd in de top 3 van beste duikspots. Maar er is nog veel meer te doen: watersporten, kitesurfen of windsurfen. Natuurlijk kun je er ook enorm genieten van de rust en als je van goed eten in een restaurant of op een gezellig terrasje houdt, dan ben je op Bonaire op de juiste plek. Zeker als je in een van de villa's van www.verblijvenopbonaire.nl zit, mét een eigen privezwembad en alle luxe, die je zou willen voor een fantastische vakantie! Zonder last van de dagelijkse zorgen, want alles kan voor je gedaan worden; van het halen van de boodschappen tot aan autoverhuur. De beheerder staat 24 uur per dag voor de vakantievierders klaar.


Meer informatie over Verblijven op Bonaire is ook te verkrijgen op het Ondernemersplein, dat zaterdag 15 juli van 10:00 uur tot 18:00 uur in Katwijk plaats vindt. Zie ook: www.verblijvenopbonaire.nl