Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

14 juni 2017

Manifestatie voor nieuwe energie

ROELOFARENDSVEEN > Met een manifestatie op vrijdag 30 augustus moet een begin gemaakt worden met het nieuwe, positieve denken over de culturele toekomst van deze kern. Het initiatief van deze manifestatie komt van de politieke partij SVKB. Maar fractievoorzitter Petra van der Wereld laat weten, dat dit een bijeenkomst is voor alle inwoners en betrokkenen.

Tussen 20:00 uur en 22:30 uur vindt de manifestatie plaats in de Alkeburcht. Vertegenwoordigers van culturele en sportverenigingen gaan samen met inwoners en beheerders van accommodaties in gesprek. Ideeën worden dan uitgewisseld over hoe de culturele en sporttoekomst van Roelofarendsveen er uit moet zien. Van der Wereld: ,,Deze avond heeft als doel, dat er nieuwe energie komt en wij een positieve draai kunnen geven aan de ontstane situatie, waarbij de gemeente maatschappelijk vastgoed afstoot. We willen inventariseren, wat wij als gemeenschap willen en wat mensen bereid zijn om daar voor te laten of juist te doen.'' Deze manifestatie is de eerste in een serie van drie; de volgende manifestatie vindt over enige tijd plaats in Leimuiden. De opgedane kennis moet leiden tot nieuw beleid en als het aan Van der Wereld ligt, komt er na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 ,,een andersoortige MAG (Maatschappelijke Agenda)''.


Joep Derksen