Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

10 juli 2017

Bloemenbakken blijven hangen

KAAG EN BRAASSEM – De leden van de gemeenteraad stemden maandag 3 juli in met een voorstel om ieder jaar 'hanging baskets' in de gemeente op te hangen. Dit zijn hangende bloemenbakken, die nu al her en der in Kaag en Braassem aan de lantaarnpalen bevestigd zijn.


Veel inwoners zijn positief over deze hanging baskets, maar tot nu toe was er alleen maar geld om dit voor één zomerseizoen te doen. D66, SVKB en LKB dienden echter een voorstel in, om voortaan ieder jaar 23.000 euro te reserveren voor de aanschaf van deze hanging baskets. Waarbij fractievoorzitter Petra van der Wereld (SVKB) nadrukkelijk opriep om deze hangende bloemenbakken wel te bestellen bij een lokale leverancier. De gemeenteraad nam het voorstel unaniem aan.