Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.400, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 september 2017

Initiatiefnemers tonen plannen

KAAG EN BRAASSEM – Hans en Nel Zeegers zijn enthousiaste initiatiefnemers voor de realisatie van trekkershutten aan de Vriezekoop-Zuid. Het huidige gebouwtje op hun terrein wordt uitgebreid van 10 m2 naar 36 m2 en daarnaast komen nog eens drie andere houten hutten te staan van dezelfde omvang. Het echtpaar ging maandag 18 september verschillende fracties langs om hun plannen toe te lichten.

De politiek moet een besluit nemen of het bestemmingsplan voor dit stuk grond van 3.000 m2, op een lengte van honderd meter tussen de weg en de Drecht, gewijzigd kan worden. Nel Zegers: ,,We willen ons gezicht laten zien, zodat de politici weten, dat we particulieren zijn en geen projectontwikkelaars, die veel geld willen verdienen.'' Ze toont de tekeningen van de gebouwtjes. ,,Het worden geen HiHaHutten; onze hutten zijn gemaakt van houten planken. Het zijn landelijke hutten, met luikjes en witte kozijntjes. Precies zoals vroeger een boerenschuur eruit zag.'' Het echtpaar laat weten veel positieve reacties te hebben gekregen op hun plannen.