Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

31 oktober 2017

Prijswinnend schrijfster geeft lezing in het Schoolhuis

RIJNSATERWOUDE – De bekende schrijfster Franca Treur geeft op dinsdag 21 november een lezing in het Schoolhuis. Centraal in deze lezing staat haar nieuwste boek ,,Hoor nu mijn stem'', dat op 4 oktober verscheen. Ze neemt haar toehoorders dan mee in het verhaal hoe het boek tot stand is gekomen. Daarnaast krijgt iedereen de kans om vragen te stellen aan Treur, die in 2009 debuteerde met haar boek 'Dorsvloer vol confetti', dat de Selexyz-debuutprijs won. Dit boek is tevens verfilmd.


Na haar tweede roman, ,,De woongroep'', schreeft Treur het Zeeuwse Boekenweekgeschenk. Vorig jaar onderscheidde de auteur zich met een verhalenbundel van kleine psychologische verhalen. Lezers van Trouw en De Groene Amsterdammer kennen haar als columnist. De zaal is op 21 november open vanaf 19.30. De entreeprijs is €7,50; inclusief een kopje koffie.