Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 november 2017

Kerst vieren in Chinese sferen

Nieuwkoop – Wat gaan we doen met Kerst? Het is de jaarlijks terugkerende vraag, waar u nu het antwoord op heeft. Op eerste en tweede Kerstdag kunt u namelijk heerlijk dineren bij Chinees Specialiteitenrestaurant Mandarin. Speciaal voor u wordt een zes gangenmenu(!) klaargemaakt. Het enige dat u hoeft te doen, is ontspannen en genieten samen met uw familie en vrienden. Dankzij Mandarin is met Kerst niet uw hele huis overhoop, u hoeft niet te koken of af te wassen; u ervaart wat het is om Kerst te vieren in Chinese sferen!

Het speciale zes gangenmenu kunt u alleen krijgen op Eerste en Tweede Kerstdag; vroeg reserveren is daarom belangrijk! Voor slechts 45,50 euro p.p. begint u de culinaire maaltijd met een amuse, gemaakt van zalm, wasabi mayonaise en atjar. Daarna komt het bijzondere voorgerecht: Lo Yu Ha Khaw (met zoetzure zeebaars en gamba). Het eerste tussengerecht bestaat uit hertenbiefstuk, met groene aspergetips en Chinese kruiden.

Daarna volgt het tweede tussengerecht: een fantastische Champagne Spoom. Terwijl uw smaakpapillen nog natrillen van genot, krijgt u dan het hoofdgerecht voor geschotelt: wilde eendenbout, compleet met 'vijf sterren stoof'. Als dessert wordt u verrast met de Mandarin X-mas specialiteiten!

Verrassing

Maar daar houdt het niet mee op! Naast al deze waanzinnig heerlijke lekkernijen, kunt u ook kiezen voor een Speciale 'Verrassing Dim Sum menu'. U wordt dan overladen met Chinese tapas, die extra feestelijk zijn opgemaakt. Voor slechts 36,50 euro per persoon (en kinderen de halve prijs!) krijgt u een smaakervaring, die u nooit zult vergeten! Eigenares Janny Man licht toe: ,,Er is een ruime keuze uit diverse soorten vlees, kip, vis, garnalen en groentegerechten. Dat wordt gegarandeerd genieten; maar als we heel eerlijk zijn: alles op de kaart van De Mandarin is één groot culinair avontuur.''
Ook voor de thuisblijvers is Chinees Specialiteitenrestaurant Mandarin hét adres voor de feestdagen. Mandarin kan namelijk met Kerst of tijdens een nieuwjaarsborrel een compleet buffet of een brede selectie aan hapjes op locatie verzorgen. Dus op de plek, waar ú het wilt. Dit is niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. 

Voor meer informatie:

Chinees Specialiteitenrestaurant Mandarin, Dorpsstraat 117, 2421 AX Nieuwkoop. Reserveren: Tel: (0172) 574 218, W: www.mandarin-nieuwkoop.nl