Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 december 2017

'Gewoon lekker sporten!'

MaxiGym Cardio & Fitness

Iedereen vraagt zich wel eens af: wordt het niet eens tijd om naar de Gym te gaan? Het buikje mag wat strakker, het uithoudingsvermogen wat beter of de algehele gezondheid moet opgekrikt worden. Maar dan wil je het liefst een goede begeleiding, persoonlijke benadering én een heel lage abonnementsprijs hebben. Laat dat nu net de drie dingen zijn, waar MaxiGym zich in onderscheidt!

Door Joep Derksen

Harriot is mede-eigenares van MaxiGym en professioneel gezondheidscoach. Bij MaxiGym gaat het om persoonlijke aandacht: ,,We willen, dat mensen het fijn vinden om hier te zijn en gewoon lekker kunnen sporten. We hebben opgeleide instructeurs, die gevraagd en ongevraagd onze leden van advies dienen.'' Zo wordt er op gelet, dat mensen de oefeningen doen, die het beste bij hun passen. ,,We grijpen in, als mensen de oefeningen niet goed doen, want je komt hier niet om je lichaam kapot te trekken.''

Bij MaxiGym draait het om cardio en krachtfitness. De leden kunnen hun eigen 'modulenpakket' samenstellen. ,,Zo hoef je niet te betalen, voor wat je niet afneemt''. MaxiGym bestaat nu vier jaar en veel mensen hebben dit juweeltje in de Gym-wereld al ontdekt. Populair is bijvoorbeeld het 'Better Belly' programma; voor dames én heren. Met het Better Belly programma val je binnen vier weken succesvol af; dankzij een uitgekiende cardio, met een band om je lichaam. Het programma is een mooie ondersteuning bij het afvallen. Ook komt er dit jaar een voedingsconsulent, die de leden helpt met personal training in combinatie met voedingsadvies.

In de maand januari heeft MaxiGym een heel speciale aanbieding voor iedereen die wil werken aan haar of zijn conditie. Dan hoeft er namelijk geen inschrijfgeld betaald te worden én kun je tot 1 februari gratis sporten. Wie een jaar lid wordt bij MaxiGym betaalt slechts 20 euro per maand: je kunt dus iedere dag werken aan je conditie en een fitter lichaam voor minder dan 0,50 eurocent per dag!

Inschrijven kan online via www.maxigym.nl, maar ook wanneer je persoonlijk langs komt. Je kunt dan gelijk beginnen met je eerste workout. Bij MaxiGym kun je zelf bepalen welke oefeningen je wel of niet leuk vindt. Op die manier wordt een op de persoon afgestemd trainingsprogramma opgesteld.


MaxiGym, Wasbeekerlaan 67 in Sassenheim, T: 0252 860 500, E: info@maxigym.nl, W: www.maxigym.nl.