Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

27 december 2017

Tennisverenigingen en Tweesprong slaan handen ineen

[KAAG EN BRAASSEM] Alle leden van tennisverenigingen kunnen voortaan met 15% korting tennissen op één van de vier banen van De Tweesprong. Ook gaan de huurtarieven voor de banen voor alle andere gebruikers iets omlaag. Mark Vijfschaft, interim-directeur van De Tweesprong hoopt, dat hierdoor het aantal tennissers, dat gebruik maakt van zijn faciliteiten met maar liefst 20% omhoog gaat. Maandag 18 december zette Vijfschaft een handtekening onder een overeenkomst, waarbij alle tennisleden in Kaag en Braassem de extra korting krijgen. Namens de verschillende tennisverenigingen hanteerde Ed Fallaux de pen om zijn signatuur te zetten.

Met de ondertekening zijn de gezamenlijke tennisverenigingen officieel een samenwerkingsverband aangegaan met De Tweesprong. Voortaan zullen de tennisverenigingen de tennishal van De Tweesprong actief bij hun leden promoten. Gehoopt wordt, dat zo meer mensen in de winter en zomer in de hal met de rackets en ballen in de weer gaan. Bovendien ondersteunen de verenigingen in Kaag en Braassem en De Tweesprong elkaar én wordt de tennissport gepromoot.


Maar wordt deze stap gezet uit kracht, of uit zwakte omdat het zo slecht gaat met de tennissport. Vijfschaft: ,,Dit wordt uit kracht gedaan. Er is een markt voor tennis. Er wordt getennist en wij bieden vier prachtige indoor tennisbanen aan.'' Tot nu toe betaalden tennissers voor de baanhuur in de avond 27 euro en dat bedrag wordt net iets minder dan 22 euro. Overdag dalen de prijzen voor tennisleden van 20 euro naar 17 euro. ,,Daarmee wordt tennis een stuk toegankelijker voor alle leden'', constateert Vijfschaft tevreden.