Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

22 januari 2018

Anderhalf miljoen voor verbetering Oudendijkseweg

WOUBRUGGE – Anderhalf miljoen euro kost het opknappen van de Oudendijkseweg. Maar zodra dit werk af is, zijn de walkanten verstevigd, is het asfalt vernieuwd en kan deze weg meer auto's en vrachtverkeer afwikkelen. Wethouder Herman Haarman gaf donderdag 18 januari het startschot voor deze werkzaamheden.

Een betere ontsluiting is al jaren de wens van de bedrijven die langs de Oudendijkseweg liggen.

Samen met Jan Veraart, lid van de Dorpsraad Woubrugge, onthulde Haarman een miniatuurbord. ,,Doordat we hier ook een bredere aansluiting op de provinciale weg realiseren, krijgen mensen meer de tijd om goed de weg op te komen.'' Ook Veraart is tevreden: ,,Verbetering van deze weg is belangrijk voor de afwikkeling van het verkeer uit Woubrugge en op de lange termijn wordt het een belangrijke ontsluiting van een nieuwe wijk.'' De werkzaamheden moeten aan het eind van dit jaar klaar zijn. Een filmpje is te zien op: https://www.youtube.com/watch?v=RO6T3aM1QDc