Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.500, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2018

CDA gaat voor vertrouwd


[KAAG EN BRAASSEM] De CDA-kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van woensdag 21 maart is bekend. De complete top 8 bestaat uit mensen die al vele jaren actief zijn in de lokale politiek. Pas op de negende plek komt de eerste 'nieuwkomer': Jan Stoops uit Roelofarendsveen.

De lijst wordt aangevoerd door Karin van der Kaaden (Oude Wetering), die nu ook al fractievoorzitter is. De nummer 2, Ronald Wesselink (Rijpwetering), heeft als inwonerraadslid ook regelmatig zijn steentje bijgedragen bij de politieke discussies. De top 3 wordt gecompleteerd door Marcel Doze (Leimuiden). Wethouder Henk Hoek (Roelofarendsveen) is pas terug te vinden op de achtste plek. De gemeenteraadsleden van het CDA stelden de kandidatenlijst op donderdag 18 januari vast.