Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 januari 2018

Start werkzaamheden Oudendijkseweg


WOUBRUGGE – De onthulling van een miniatuur informatiebord met een overzicht van de werkzaamheden aan de Oudendijkseweg, betekende de start van het verbeteren van deze verbindingsweg. Wethouder Herman Haarman kweet zich van deze belangrijke taak, samen met Jan Veraart, lid van de Dorpsraad Woubrugge.

De Oudendijkseweg is niet alleen belangrijk voor een goede ontsluiting van de tuinders. Het is ook een route voor veel Woubruggenaren om als uitvalweg te gebruiken. Dit jaar wordt die weg opgeknapt; er komt nieuw asfalt, maar ook wordt de walkant verstevigd, om scheuren in het asfalt te voorkomen, zo lichtte Haarman toe. Daarnaast wordt de aansluiting van de Oudendijkseweg op de Provinciale weg verbeterd. Alle werkzaamheden gaan anderhalf miljoen euro kosten. Het werk heeft nog een tweede voordeel, zo gaf Veraart aan: ,,Het past ook goed in het lange termijn perspectief dat de Oudendijkseweg geüpgraded wordt. Dat is voor een ontsluiting van een nieuwe wijk op de lange termijn, maar op de korte termijn voor de afwikkeling van het verkeer van de kern Woubrugge.'' Een filmpje van de start van de werkzaamheden is te zien op het YouTube kanaal van Joep Derksen: https://www.youtube.com/watch?v=RO6T3aM1QDc.