Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 maart 2018

Burgemeester strijdt tegen D66-uiting


[KAAG EN BRAASSEM] De politieke partij D66 is op de vingers getikt. Zij hadden hun naam gespoten op de stoep voor het gemeentehuis, maar dit mag niet. Woensdag 21 maart gingen de inwoners namelijk naar het stembureau in hetzelfde gemeentehuis en dan is het niet gewenst, dat er een politieke uiting op de tegels staat. En dus greep burgemeester Marina van der Velde hoogstpersoonlijk in.

De campagnevoerders van D66 blijken hier weinig begrip voor te hebben: ,,Helaas geen extra aandacht voor de verkiezingen dit keer. Geen verkiezingsborden, debatten of kieshulpen. 'Verzin maar iets creatiefs', werd tegen ons gezegd. D66 heeft afgelopen weekend op verschillende plekken de stoepen schoon gespoten. Creatief dachten wij. Voor sommigen misschien iets te creatief? In opdracht van de burgemeester worden er een aantal verwijderd.'' Het gewraakte stuk reclametegels is vervolgens met een zwart goedje bewerkt, zodat de politieke naam niet meer zichtbaar is.