Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

28 maart 2018

Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. kiest voor de toekomst


Monique de Bruine en Sander Bakker mede-aandeelhouders

BOLLENSTREEK – De toekomst van Mens Bedrijfsmakelaardij B.V. is verzekerd, nu Monique de Bruine en Sander Bakker mede-aandeelhouders zijn geworden van het bedrijf. Het is de bedoeling, dat zij over een aantal jaren de volledige regie gaan voeren over Mens Bedrijfsmakelaardij BV.

Door Joep Derksen

Mens Bedrijfsmakelaardij is al sinds 1973 actief in bedrijfs onroerend goed en nieuwbouwwoningen in de regio tussen Leiden en Haarlem. De Bruine werkt hier sinds 2000, Bakker is sinds 2014 in dienst. Zij hebben zich door hun werk op zo'n manier onderscheiden, dat directeur Ad Bakker en eigenaar Harry Mens het volste vertrouwen in hen hebben.

Ongeveer een jaar geleden werden Sander Bakker en Monique de Bruine gevraagd of ze wilden nadenken over de toekomst van het bedrijf en hun aandeel hierin. De afgelopen weken is het in een stroomversnelling gegaan. Sander: ,,Deze kans hebben we met beide handen aan gegrepen. We hebben een fantastisch team waarmee wij vol vertrouwen de toekomst in gaan.''

Monique: “Bijzonder om nu ook op deze manier betrokken te zijn bij het bedrijf. We gaan enthousiast als altijd verder om het succes van de organisatie te continueren.'' Ook Ad Bakker en Harry Mens zijn blij met deze stap, die goed is voor de toekomst van Mens Bedrijfsmakelaardij.