Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.300, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 april 2018

De Keukenhoek


Een complete keuken voor elk budget

KATWIJK – Hoera! Het is lente! En bij de lente past het, om je eigen keuken eens kritisch te bekijken. Wordt het niet eens tijd om die oven te vervangen? En die afwasmachine, die nu al ruim tien jaar meegaat; nieuwere modellen doen het beter én zijn nog energiezuiniger ook! Of is nu het moment om een compleet nieuwe keuken te overwegen? Voor al deze vragen is er maar één oplossing: even langslopen bij de Keukenhoek in het pand van Plug Meubelen.

Door Joep Derksen

De Keukenhoek is inmiddels al breed bekend in de Duin- en Bollenstreek. En dat is logisch, want voor ieder budget kun je als consument hier terecht voor uitstekende inbouwapparatuur en topkwaliteit keukens. Ga maar even na: waar kun je tegenwoordig nog een complete keuken krijgen, met allerlei topmerken inbouwapparatuur, voor minder dan 5.000 euro? Nou, bij de Keukenhoek dus!

Keukenhoek-manager Jeroen Weij staat iedere klant met raad en daad terzijde. En dat is niet zomaar even gezegd: hij heeft hiervoor het 3D-ontwerpmodel voor klaar staan. Wie na het bewonderen van de showroom wil weten, wat voor type keuken het beste in haar of zijn huis komt te staan, kan Jeroen vragen om dat met zijn 3D-model te laten zien. De manager: ,,Wanneer de klant de maten van de muren en vloer geeft, met een idee waar de ramen zitten, dan kan ik allerlei variaties aan keukens tonen, zoals die perfect in dat huis passen. Zo is het voor de potentiële keukenkoper ook gemakkelijker om zich voor te stellen hoe zo'n nieuwe keuken in het eigen huis er uit gaat zien.''

Maar de Keukenhoek heeft nog een vernuftig systeem: Mix & Match. Hiermee kun je jouw eigen keuken samenstellen, zodat je een unieke combinatie hebt. Waarom zou je een afwasmachine, koelkast en vriezer allemaal van hetzelfde merk moeten hebben, als je van het ene merk de koelkast mooier vindt en van het andere merk de afwasmachine? De Keukenhoek levert alles aan huis en installeert het desgewenst ook.

En daar houdt de service van de Keukenhoek niet mee op, licht Jeroen toe. ,,We denken graag mee, ook waar het gaat om de combinatie van de keuken met de rest van de ruimte, zoals de vloeren en de muren. Het is goed om te letten op de kleurtinten, want de totale uitstraling met de rest van het huis moet wel helemaal kloppen.'' De Keukenhoek heeft nu ook prachtige Simacore werkbladen. Uniek vanwege het hoogwaardige materiaal, dat beter is dan de meeste kunststofbladen, maar qua prijs zijn deze Simacore werkbladen veel lager dan natuurstenen werkbladen.

Veel mensen zien er soms tegenop, om te gaan onderhandelen over de prijs. Door allerlei wilde verhalen zetten ze zichzelf hier door onder druk. Jeroen kan hen geruststellen: ,,Wij kunnen iedereen helpen aan een nieuwe keuken of nieuwe inbouwapparatuur voor elke prijsklasse. Onze klanten weten, dat ze niet hoeven te onderhandelen voor de keuken, want de Keukenhoek biedt vanaf het begin een eerlijke prijs. De tientallen procenten korting, die u wilt hebben, zitten al bij onze prijzen in!''

De Keukenhoek, 1ste verdieping Plug Meubelen, Ambachtsweg 3, 2222 AH Katwijk, T: 0188 044 5600, W: www.keukenhoek.nl.