Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.300, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

13 april 2018

Jeugdfonds Sport & Cultuur


[KAAG EN BRAASSEM] Het leek slechts een kwestie van tijd, maar nu is het moment dan ook gekomen. Het Jeugdsportfonds en het Jeugdcultuurfonds gaan samen verder en dus komt er een nieuwe naam voor de 'nieuwe' organisatie: het Jeugdfonds Sport & Cultuur.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie, danwel het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is om te sporten, muziek te maken, te dansen, schilderen, toneel te spelen of iets anders creatiefs te doen. Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een 'intermediair', zoals een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener. Voor meer informatie: https://jeugdfondssportencultuur.nl.