Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft ruim 1,9 miljoen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 23.900, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: joepderksen@live.com. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

18 april 2018

Nieuwe baas bij WSN


Nieuwkoop – Caroline Nolet-Kolster wordt op 1 mei de nieuwe directeur-bestuurder van Woningstichting Nieuwkoop. Nolet volgt Annelies Barnard op, die sinds 1 januari werkt voor De Woningstichting in Wageningen.

De afgelopen jaren werkte Nolet als manager verhuur & verkoop bij Ymere. Ook is ze bestuurslid in het Aedes netwerk vrouwelijke managers en bestuurders. Namens de Woningstichting Nieuwkoop (WSN) laat de Raad van Commissarissen weten ,,zeer verheugd'' te zijn met de komst van de nieuwe directeur-bestuurder. Zij moet WSN ,,verder ontwikkelen en positioneren.''

In 2012 werd Ymere nog onder verscherpt toezicht geplaatst van het Centraal Fonds Volkshuisvesting (CFV). Reden daarvoor was een daling in het vermogen van Ymere, waardoor de leningportefeuille een groter risico begon te worden. Dat was echter ver voor de komst van Nolet. Zij werkt pas sinds 2015 voor Ymere. Daarvoor had Nolet meerdere functies bij Dudok Wonen.