Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.700, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

06 april 2018

Over wonen en helpen


Nieuwveen – De Dorpsvereniging Nieuwveen houdt op dinsdag 24 april 2018 een bijeenkomst in het gemeentehuis (Teylersplein). De aanwezigen krijgen dan vanaf 19:00 uur presentaties te zien over wonen, helpen en kennismaken.

Zo vertelt Richard Schuit, projectleider van 'WeHelpen' over hoe je meer gemeenschapszin kunt realiseren. Door meer voor elkaar te doen en een oogje op elkaar te houden. WeHelpen sluit aan bij lokale en regionale organisaties en ondersteunt bestaande initiatieven. Hanneke Burg en Frank Swager van de woningstichting Nieuwkoop (WSN) geven een presentatie over het verloop van de bouw met betrekking tot de locatie A.H. Kooistrastraat. Ook vertellen ze over andere bouwprojecten, die er nog aan zitten te komen. De entree is gratis en aanmelden is niet nodig.