Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 mei 2018

Gemeentewerf langer open


[KAAG EN BRAASSEM] Het gemeentebestuur gaat de openingstijden van de gemeentewerf aanpassen. Dat maakt een woordvoerder bekend, na vragen van het Witte Weekblad. De overlast van de hoeveelheid zwerfafval neemt hand over hand toe sinds 1 januari. Inwoners klagen er over, dat de openingstijden van de gemeentewerf verruimd moeten worden.

Nu is de gemeentewerf, waar al het afval naar toe gebracht kan worden, nog open op de volgende tijden: Maandag t/m vrijdag 08.00 tot 12.00 uur en 13.00 tot 15.30 uur Zaterdag 09.00 tot 11.00 uur. Dat zijn geen handige tijden voor mensen die werken. Zeker in deze tijd, waarin veel partners allebei moeten werken. Met de introductie van diftar; wordt het niet tijd om de gemeentewerf ook een of meerdere avonden in de week open te laten gaan? De woordvoerder: ,,We zijn hier al mee bezig en er komt binnenkort een voorstel over verruiming van de openingstijden.''