Dé lokale en regionale nieuwssite

Beste bezoeker, Als journalist schrijf ik over actuele zaken. Deze blog heeft al miljoenen bezoekers verwelkomd. Hier vindt u alle, ruim 26.800, gepubliceerde artikelen, verschenen in landelijke, regionale en lokale dag- en weekbladen en magazines. Veel leesplezier! Mocht u onderwerpen aan de kaak willen stellen, neemt u dan contact met mij op: info@writing4u.nl. Foto's kunnen, tegen vergoeding, besteld worden via dit emailadres.

07 mei 2018

Werk in uitvoering


[KAAG EN BRAASSEM] De komende jaren wordt er flink gewerkt aan onder meer allerlei wegen, rioleringen en bruggen. Het college van burgemeester en wethouders maakte vorige week een lijst bekend met de belangrijkste werkzaamheden, die in 2019 en 2020 moeten plaatsvinden.

[Rijnsaterwoude]
In Rijnsaterwoude worden van de Herenweg binnen de bebouwde kom dit jaar nog zowel de riolering als de weg zelf vervangen. De Herenweg buiten de bebouwde kom krijgt in 2019 nieuw asfalt, net als de Willem van der Veldenweg (in 2020). Ook vinden daar 'kadeverbeteringswerkzaamheden' plaats door het Hoogheemraadschap van Rijnlands. Bij de Zonnedauwlaan, Leidsevaartlaan en Kalmoeslaan worden zowel de rioleringen als de weg vervangen.

[Leimuiden]

In Leimuien worden de rioleringen én de weg vervangen van de Kastanjelaan, Berkenlaan en Peppelstraat. Maar ook van de Ieplaan en de Acacialaan. Vanwege het project Dorpshart Leimuiden wordt een deel van de Dr. Stapenseastraat als combinatiewerk meegenomen.


[Hoogmade]

De komende jaren wordt de riolering en de weg zelf van de Fenemalaan vervangen. Het asfalt van de Van Klaverweijdeweg buiten de bebouwde kom krijgt groot onderhoud. Ook voert het Hoogheemraadschap van Rijnland daar kadeverbeteringswerkzaamheden uit.

[Woubrugge]

De Schoolstraat krijgt een nieuw wegdek. Tegelijkertijd wordt daar de riolering vervangen.

[Roelofarendsveen]

Zowel de riolering als de weg zelf worden vervangen van de Rozenhof, Fresiastraat, Anemomenstraat en de Gerberastraat.

Her en der door de gemeente worden de komende jaren andere rioolwerkzaamheden uitgevoerd.